Sardinië - vakantiehuis, Sardinie vakantiehuizen, vakantiewoningen, appartementen, Valledoria: Wie zijn wij?

    sardinie vakantie huis    |     Sardinia holiday rentals    |     Sardinien Ferienhaus    |     Sardegna case vacanze    |     Sardaigne maison de vacances    |    
 
Accommodatie zoeken
Aankomst
Vertrek
Type van de accommodatie
Aantal personen

 

On line news

Familie vakantie
Prachtige Appartementen
Sat TV, wasmachine en tuin
goedkope Prijs

Vakantiehuis aan zee
Villa's met uitzicht op zee
geschikt voor 2-8 personen
vanaf Eur 250 per week/huis

 

 

Wie zijn wij?
     

Welkom op Sardinië!! Zoals het toeval wil, werd La Ciaccia (buurtschap van de gemeente Valledoria) jaren geleden ons nieuwe thuis.

     
 
     

Op advies van onze huisarts gingen we halverwege de jaren '70 - vanwege de zuivere lucht en het goede klimaat - naar zee. Het snelle herstel van onze oudste dochter, de prachtige natuur en de idyllische ligging van het dorp deden ons al snel beslissen om ons hier te vestigen.

Waarom zouden alleen wij zo iets moois mogen beleven? We kwamen in gesprek met de buren en al gauw werd een geschikt terrein gevonden om de eerste vakantiehuizen in het plaatsje La Ciaccia te bouwen.

Door de bijzondere architectuur van onze vakantiehuizen Sa Fiorida en onze wens, het mooie landschap niet meer dan nodig te belasten (wij hadden veel groen en ruimte tussen de accommodaties gepland), moesten wij jaren wachten op de noodzakelijke bouwvergunningen. Maar het heeft zich geloond om bij het originele ontwerp te blijven en de natuur en de kwaliteit van wonen prioriteit te geven………

Gastvrijheid staat bij onze familie hoog in het vaandel. Wij zien graag, dat onze gasten de mooiste weken van het jaar gemoedelijk en tot volle tevredenheid kunnen doorbrengen.

Om onze bezoekers kennis te laten maken met het authentieke Sardinië, hebben wij een uitgebreide reisgids gemaakt, waarin u tijdens uw verblijf veel informatie en tal van tips kunt vinden.

Daarnaast organiseren wij ook boottochten langs de schilderachtige kust en op de rivier Coghinas, kano-excursies, bezichtigingen, wandelingen en avondeten bij een Sardijnse boer……

Het is onze hartenwens dat u ons prachtige eiland beter leert kennen.

Tijdens uw verblijf zullen wij er altijd naar streven om al uw wensen te vervullen, om uw vakantie zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.

Onze plaatselijke receptie en onze familie staan altijd voor u klaar.

 

     

Het grote aantal vaste gasten is de beloning voor onze passie en het bewijs van de tevredenheid van onze gasten.

     
 
Receptie - uitzicht op straat   Receptie - uitzicht op de tuin
     
 
Veranda   Receptie
     
 
Bibliotheek en zithoek   Lounge en internet (wifi)
     
Adres

Sa Fiorida srl (familie Tortu & Lendle)
Via Colombo 45 (buurtschap La Ciaccia)
I-07039 Valledoria (SS)

Tel/Fax +39 079 584074

e-mail: info@safiorida.com o infosafiorida@gmail.com

 

 

   
Copyright Sa Fiorida 1998-2019
Sardinien Ferienhaus

CMS Sinergie©