Sardinië - sport en recreatieve activiteiten: Fietsen

    sardinie vakantie huis    |     Sardinia holiday rentals    |     Sardinien Ferienhaus    |     Sardegna case vacanze    |     Sardaigne maison de vacances    |    
 
Accommodatie zoeken
Aankomst
Vertrek
Type van de accommodatie
Aantal personen

 

On line news

Familie vakantie
Prachtige Appartementen
Sat TV, wasmachine en tuin
goedkope Prijs

Vakantiehuis aan zee
Villa's met uitzicht op zee
geschikt voor 2-8 personen
vanaf Eur 250 per week/huis

 

 

Met de fiets (Biking) op Sardinië

 

Het ongerepte, nog onontdekte Sardinië, biedt oneindige mogelijkheden om te fietsen.

Prettige, gemakkelijke fietstochten met het gezin, dwars door de velden met de mountainbike of met de racefiets langs de betoverende kust, iedere fietser vindt hier zijn uitdaging. Sardinië kun je ongetwijfeld als eldorado voor wielrenners bestempelen. Het is een must voor alle fietsers om een vakantie op Sardinië in overweging te nemen, want er is een zeer groot aanbod aan geasfalteerde en verharde wegen (met nauwelijks autoverkeer), die iedere wielrijder een geschikt terrein bieden om tochten te organiseren.

Sardinië is door zijn gunstige klimatologische omstandigheden een ideaal oefengebied voor de ambitieuze wielrenner en duursporter, maar door zijn prachtige landschap ook een geweldig gebied voor iedere hobbyfietser en gezinnen.

Het plaatselijke, wijd vertakte en weinig bereden wegennet, laat gezinnen met kinderen evenals de veeleisende wielrenner (racefiets of mountainbike) op korte en lange ritten genieten van het idyllisch landschap van noord Sardinië. In onze standplaats Valledoria biedt een fietsverhuur zijn diensten aan, ook voor reparaties.

De geoefende wielrenner bevelen wij een tocht van Valledoria naar Santa Teresa di Gallura aan. Het gaat hierbij om een bijzonder mooie kuststrook van Sardinië. Begeleid door een onaangetast berglandschap van aanvankelijk rood graniet, dat eerst in lichtgrijs en vervolgens in bijna wit graniet verandert, slingert een grandioze panoramaweg van bijna 60 km , langs een door baaien en lange zandstranden gemarkeerde kustlijn.

Speciaal te vermelden zijn ook de dagtochten van Valledoria via Bortigiadas in richting Aggius of Tempio en kleine rondritten over de sierlijke heuvels van Perfugas, Bulzi, Sedini, Tergu en Castelsardo.

De wielrenner wordt bij bovengenoemde tochten verwend door een schitterend landschap: eindeloze weilanden en olijfboomgaarden, onvergetelijke panorama's langs het riviertje Coghinas, pre-christelijke heilige plaatsen en kleine, verborgen gelegen, typische Sardijnse dorpen.

 

Vakantiehuizen & Vakantiewoningen op Sardinië

sardinien ferienhaus ferienwohnung

e-mail: info@safiorida.com oder wolfgang.lendle@safiorida.com

 

Sardinië vakantie huizen met tuin aan zee - Sardinië vakantiehuis met uitzicht op zee
Vakantiehuisje in Sardinië vakantiewoningen met wasmachine, TV en air-conditioning
Vakantiewoningen met satelliet-tv, wasmachine en airconditioning
Vakantiewoningen met grote tuin - ideaal voor gezinnen
Boottochten op de Coghinas
Boottochten op de zee
Duiken & snorkelen
Fietsen & mountainbiking - Prettige, gemakkelijke fietstochten
Kano/kajak-tochten op de rivier Coghinas
Klimmen op rode en grijze granietrotsen
SardiniŽ is beroemd om zijn paarden
Paragliding
Wind- & kitesurfen op de Coghinas e op de zee
Vissen op zee & Surfcasting
Sardinië - Zeilschool op de Coghinas
Wandelen en nordic walking in Sardinië
Fietsen en mountainbiken in Sardinië
De prachtige en rustige ligging van de vakantiewoning (vrij zeezicht) staat garant voor een romantische en ontspannen vakantie op Sardinië

 

 
   
Copyright Sa Fiorida 1998-2019
Sardinien Ferienhaus

CMS Sinergie©